Καλώς ήρθατε στην Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Κίνα
Αγγλικά
Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για λύσεις Eco Pack —— Wenzhou Bossxiao
Χαρακτηριστικά μη υφαντού υφάσματος πολυεστέρα PET

Πρώτον, το μη υφαντό ύφασμα spunbond από πολυεστέρα (PET) είναι ένα υδατοαπωθητικό μη υφασμένο ύφασμα και η υδατοαπωθητική απόδοση των μη υφασμένων υφασμάτων είναι διαφορετική ανάλογα με το βάρος σε γραμμάρια. Όσο μεγαλύτερο και παχύτερο είναι το βάρος σε γραμμάρια, τόσο καλύτερη είναι η υδατοαπωθητικότητα. Εάν υπάρχουν σταγονίδια νερού στην επιφάνεια του μη υφαντού υφάσματος, οι σταγόνες νερού θα γλιστρήσουν απευθείας από την επιφάνεια.


Δεύτερον, αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία. Επειδή το σημείο τήξης του πολυεστέρα είναι περίπου 260°C, μπορεί να διατηρήσει τη σταθερότητα του μη υφασμένου υφάσματος στο περιβάλλον όπου απαιτείται αντίσταση στη θερμοκρασία. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην εκτύπωση θερμικής μεταφοράς, στη διήθηση λαδιού μετάδοσης και σε ορισμένα σύνθετα υλικά που απαιτούν αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία.


Τρίτον, το μη υφαντό ύφασμα spunbond από πολυεστέρα (PET) είναι ένα μη υφαντό ύφασμα με νήματα δεύτερο μόνο μετά το μη υφαντό ύφασμα spunbond από νάιλον. Η εξαιρετική αντοχή, η καλή διαπερατότητα του αέρα, η αντοχή σε εφελκυσμό και σχίσιμο και οι αντιγηραντικές του ιδιότητες έχουν χρησιμοποιηθεί από όλο και περισσότερους ανθρώπους σε διάφορους τομείς. 


Τέταρτον, τα μη υφασμένα υφάσματα spunbond από πολυεστέρα (PET) έχουν επίσης μια πολύ ιδιαίτερη φυσική ιδιότητα: αντοχή στις ακτίνες γάμμα. Δηλαδή, εάν εφαρμοστεί σε ιατρικά προϊόντα, μπορεί να αποστειρωθεί απευθείας με ακτίνες γάμμα χωρίς να καταστρέψει τις φυσικές του ιδιότητες και τη σταθερότητα των διαστάσεων, που είναι οι φυσικές ιδιότητες που δεν έχουν τα μη υφασμένα υφάσματα spunbond από πολυπροπυλένιο (PP).

Σχετικές ειδήσεις

Προσαρμογή της οικολογικής τσάντας σας

Ρωτήστε την ερώτησή σας
Φύγε σε παρακαλώ
ΗΠΑ
μήνυμα
Αρχική
Προϊόντα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Επικοινωνία