Καλώς ήρθατε στην Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Κίνα
Αγγλικά
Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για λύσεις Eco Pack —— Wenzhou Bossxiao
SMS Nonwoven

Τα μη υφασμένα αγγλικά SMS είναι: 

Τα Spunbond+Meltblown+Spunbond Nonwovens, τα οποία είναι κατασκευασμένα από μη υφαντό ύφασμα spunbond + μη υφαντό ύφασμα meltblown + μη υφαντό ύφασμα spunbond τριών στρωμάτων ινών, ανήκει στο σύνθετο μη υφαντό ύφασμα, είναι μη υφαντό spunbond ύφασμα Το σύνθετο προϊόν κολλώδους και τήγματος, μη τοξικού και άγευστου, αποτελεσματικής απομόνωσης βακτηρίων. Μέσω της ειδικής επεξεργασίας του εξοπλισμού, μπορεί να επιτύχει αντιστατικές, αντιαλκοολικές, αντιπλασματικές, υδατοαπωθητικές και υδατοπαραγωγικές ιδιότητες.


Στοιχεία προϊόντος SMS

κινέζικο όνομα

Μη υφασμένα SMS/Μη υφασμένα SMS/Μη υφασμένα SMS

Ξένο όνομα

Spunbond + Meltblown + Spunbond Nonwovens

Πρώτες ύλες

100% PP πολυπροπυλένιο

Εύρος βάρους σε γραμμάρια

10-500g/τετραγωνικό μέτρο

Βασικό πλάτος

150-320 cm, μπορεί να κοπεί κατά παραγγελία

Χρώμα

Κανονικό λευκό, μπλε, μπλε του ουρανού, μπλε ναυτικό, πράσινο, μωβ, κίτρινο κ.λπ.

MOQ

1-3 τόνους

Υφή

Σουσάμι μοτίβο

Πακέτο

Πλαστική μεμβράνη ή φιλμ συρρίκνωσης


Διαδικασία παραγωγής SMS

Προσθέστε 3%-7% κύρια παρτίδα στην παραγωγή μη υφασμένων κλώση SMS. προετοιμασία λειτουργικών βοηθητικών: τα λειτουργικά βοηθητικά αναμειγνύονται με υδατοαπωθητικό, επιβραδυντικό φλόγας, αντιστατικό παράγοντα, διεισδυτικό και νερό. Το μη υφαντό ύφασμα SMS τοποθετήθηκε σε δεξαμενή διαλύματος εμβάπτισης με λειτουργικά πρόσθετα, βυθίστηκε, κυλίθηκε, στέγνωσε και ψύχθηκε για να ληφθεί το επιθυμητό πολυλειτουργικό μη υφαντό ύφασμα SMS.


Επί του παρόντος, οι κύριες διαδικασίες κατασκευής μη υφασμένων υφασμάτων SMS περιλαμβάνουν τρεις μεθόδους: "μέθοδος ενός βήματος", "μέθοδος δύο βημάτων" και "μέθοδος μισού ενός βήματος". 

Η μέθοδος ενός βήματοςχαρακτηρίζεται από τη χρήση τεμαχισμού πρώτης ύλης, τη χρήση της μεθόδου spunbond και της μεθόδου meltblown, και η πρώτη ύλη τήκεται απευθείας και περιστρέφεται σε ιστό. Εφόσον η μηχανική του συστήματος κλώσης διαφορετικών διεργασιών είναι εύλογα διατεταγμένη, το προϊόν μπορεί να είναι Για διαφορετικές δομές, αφού τα στρώματα των ιστών ινών είναι ελασματοποιημένα και αναμειγνύονται, γενικά ενοποιούνται σε ύφασμα από ένα θερμό έλασης. Η "μέθοδος ενός βήματος" χαρακτηρίζεται από την άμεση περιδίνηση του τήγματος σε ένα πλέγμα, η κατάσταση κάθε συστήματος κλώσης μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα, ο έλεγχος της διαδικασίας παραγωγής είναι ισχυρός, οι συνθήκες υγιεινής είναι καλές, η ταχύτητα λειτουργίας είναι υψηλό και η αναλογία κάθε επιπέδου του ιστού μπορεί να ρυθμιστεί κατά βούληση. , Μπορεί να παράγει διάφορες προδιαγραφές προϊόντων τύπου SMS, είναι η κυρίαρχη τεχνολογία του σήμερα.

Μέθοδος δύο βημάτωνΌταν χρησιμοποιείται η μέθοδος δύο σταδίων για την παραγωγή προϊόντων SMS, το τελικό ύφασμα spunbond και το τελικό ύφασμα με εμφύσηση ξετυλίγονται με μια ορισμένη σειρά, πλαστικοποιούνται με τη σειρά και στη συνέχεια ενοποιούνται με ένα μύλο θερμής έλασης για να σχηματίσουν ένα προϊόν SMS. Η «μέθοδος δύο βημάτων» χαρακτηρίζεται από απλό εξοπλισμό και χαμηλό κόστος. Στην πραγματικότητα, η διαδικασία "δύο σταδίων" είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη σύνθετη τεχνολογία πλαστικοποίησης. Μπορεί επίσης να συνθέσει άλλα υλικά και να χρησιμοποιήσει διαφορετικά άλλα υλικά και να χρησιμοποιήσει διαφορετικές μεθόδους, όπως κύματα υπερήχων, κόλλες θερμής τήξης κ.λπ. για να ενοποιήσει τα τρία στρώματα υλικών μαζί. 

Μέθοδος ενός βήματος και μισούΣτη μέθοδο δύο σταδίων, ο ιστός ινών στιβάδας τήγματος που παράγεται επί τόπου μπορεί επίσης να αντικατασταθεί από το προϊόν υφάσματος με εμφύσηση τήγματος, εξάγοντας έτσι τη λεγόμενη σύνθετη διαδικασία "ενός σταδίου και μισής μεθόδου". Το ύφασμα spunbond χρησιμοποιείται ως το κάτω στρώμα και το επιφανειακό στρώμα από δύο συσκευές ξετύλιξης, και ο ιστός με τήξη ινών του μεσαίου στρώματος περιστρέφεται απευθείας σε έναν ιστό από το σύστημα meltblown, που τοποθετείται στην επιφάνεια του υφάσματος spunbond του κάτω στρώματος και στη συνέχεια καλύφθηκε με το επάνω στρώμα υφάσματος spunbond. Κολλώδες ύφασμα, κατά προτίμηση ενοποιημένο σε προϊόντα SMS με μύλο θερμού έλασης.


Απόδοση προϊόντος SMS

Μη τοξική και άγευστη, αποτελεσματική απομόνωση βακτηρίων. Μέσω της ειδικής επεξεργασίας του εξοπλισμού, μπορεί να επιτύχει αντιστατικές, αντιαλκοολικές, αντιπλασματικές, υδατοαπωθητικές και υδατοπαραγωγικές ιδιότητες. 

Χαρακτηριστικά μη υφασμένων υφασμάτων: Ανθεκτικότητα, Μίας χρήσης. Μονωτικό, μη αγώγιμο. Απαλότητα, ακαμψία. λεπτότητα, επέκταση. Ισότροπος, ανισότροπος. Δυνατότητα φιλτραρίσματος, αναπνεύσιμο και αδιαπέραστο. Ελαστικότητα, ακαμψία. Ελαφρύ, χαλαρό, ζεστό. Λεπτά σαν φτερά τζιτζίκι, χοντρά σαν τσόχα. 

Αδιάβροχο και αναπνεύσιμο. Σιδέρωμα, ράψιμο, καλούπωμα. Επιβραδυντικό φλόγας, αντιστατικό. Αδιάβροχο, αδιάβροχο, ανθεκτικό στη φθορά, φλις. Αντοχή στις ρυτίδες, καλή ελαστικότητα, υψηλή απορρόφηση υγρασίας, υδατοαπωθητικότητα.

1. Ελαφρύ:Ως κύρια πρώτη ύλη για την παραγωγή χρησιμοποιείται η ρητίνη πολυπροπυλενίου, με ειδικό βάρος μόνο 0.9, μόνο τα τρία πέμπτα βαμβάκι, με αφράτο και καλή αίσθηση στο χέρι.

2. Μαλακό:Αποτελείται από λεπτές ίνες (2-3D) και σχηματίζεται από ελαφριά σημειακή συγκόλληση θερμού τήγματος. Το τελικό προϊόν είναι μετρίως μαλακό και άνετο.

3. Υδατοαπωθητικότητα και διαπνοή:Τα τσιπς πολυπροπυλενίου δεν απορροφούν νερό, έχουν μηδενική περιεκτικότητα σε υγρασία και το τελικό προϊόν έχει καλή υδατοαπωθητικότητα. Αποτελείται από 100% ίνες, οι οποίες είναι πορώδεις και έχουν καλή διαπερατότητα αέρα. Είναι εύκολο να διατηρείται το πανί στεγνό και εύκολο να πλυθεί.

4. Μη τοξικό και μη ερεθιστικό:Το προϊόν παράγεται με πρώτες ύλες ποιότητας τροφίμων FDA, δεν περιέχει άλλα χημικά συστατικά, έχει σταθερή απόδοση, είναι μη τοξικό, δεν έχει περίεργη μυρωδιά και δεν ερεθίζει το δέρμα.

5. Αντιβακτηριδιακοί και αντιχημικοί παράγοντες:Το πολυπροπυλένιο είναι μια χημικά παθητική ουσία, που δεν τρώγεται από τον σκόρο και μπορεί να απομονώσει τη διάβρωση των βακτηρίων και των εντόμων στο υγρό. τα αντιβακτηριακά, η αλκαλική διάβρωση και τα τελικά προϊόντα δεν επηρεάζουν την αντοχή λόγω της διάβρωσης.

6. Καλές φυσικές ιδιότητες:Είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο που απλώνεται απευθείας σε πλέγμα και συγκολλάται θερμικά. Η αντοχή του προϊόντος είναι καλύτερη από εκείνη των γενικών προϊόντων βασικών ινών, η αντοχή είναι μη κατευθυντική και οι κατακόρυφες και οριζόντιες αντοχές είναι παρόμοιες.


SMS μη υφασμένη χρήση

Τα μη υφαντά υλικά SMS μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς τομείς από λεπτά και χοντρά προϊόντα:

1. Λεπτά μη υφασμένα υφάσματα SMS (10-25 gsm), λόγω των αδιάβροχων και αναπνεύσιμων ιδιοτήτων τους, είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για την αγορά, όπως σερβιέτες, σερβιέτες υγιεινής, πάνες για μωρά και πάνες ακράτειας ενηλίκων για πλευρική διαρροή και υποστήριξη.

2. Μη υφαντό ύφασμα SMS μεσαίου πάχους (25-50gsm), κατάλληλο για χρήση στον ιατρικό τομέα, κατασκευή χειρουργικών εσθήτων, χειρουργικών περιτυλίξεων, χειρουργικών υφασμάτων, επιδέσμων αποστείρωσης, αυτοκόλλητων πληγών, αυτοκόλλητων γύψου κ.λπ. Είναι επίσης κατάλληλο για βιομηχανική χρήση, Για την κατασκευή ρούχων εργασίας, προστατευτικών ενδυμάτων κ.λπ. Τα προϊόντα SMS είναι πιο κατάλληλα ως υλικά ιατρικού προστατευτικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας λόγω της καλής τους απόδοσης απομόνωσης, ειδικά εκείνων που έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία τριών αντισωμάτων και αντιστατική επεξεργασία και έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως ο κόσμος. 

3. Τα παχιά προϊόντα SMS (>55 gsm) χρησιμοποιούνται ευρέως ως υλικά φίλτρων υψηλής απόδοσης για διάφορα αέρια και υγρά, και είναι επίσης εξαιρετικά υλικά υψηλής απόδοσης που απορροφούν λάδια. Χρησιμοποιούνται για την απολίπανση βιομηχανικών λυμάτων, τον καθαρισμό της ρύπανσης από πετρέλαιο και τα βιομηχανικά κουρέλια.


Ιατρικό μη υφαντό SMMMSείναι κατασκευασμένο από 100% τσιπς πολυπροπυλενίου ως πρώτη ύλη, μη τοξικό, που δεν αποβάλλει ίνες και έχει υψηλό αποτελεσματικό αντιβακτηριακό ποσοστό. η επιφάνεια του υφάσματος είναι καλά ομοιόμορφη και γεμάτη, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά την ποιότητα του προϊόντος. Το SMMMS μπορεί να αντικαταστήσει το καθαρό βαμβακερό ύφασμα, απαλό, λεπτό και φιλικό προς το δέρμα. Το στρώμα spunbond αποτελείται από συνεχή νήματα με καλή αντοχή θραύσης και επιμήκυνση. Η στρώση meltblown αποτελείται από συνεχείς εξαιρετικά λεπτές ίνες, οι οποίες έχουν καλή επίδραση φραγμού στην υγρασία, τα βακτήρια, τη σκόνη κ.λπ. Έχει υψηλή αντοχή στην πίεση του νερού, καλή διαπερατότητα αέρα και καλή αντίσταση σε οξέα και αλκάλια. Εφαρμόζεται σε διάφορες μεθόδους αποστείρωσης όπως υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία. εφάπαξ χρήση, δεν χρειάζεται ανακύκλωση και καθαρισμός. σύμφωνα με τις απαιτήσεις περιβαλλοντικής προστασίας, εύκολο να υποβαθμιστεί ή να αποτεφρωθεί· Αποτρέπει αποτελεσματικά τη διασταυρούμενη μόλυνση του νοσοκομείου, μειώνει το κρυφό κόστος θεραπείας και βελτιώνει το ποσοστό ελέγχου των λοιμώξεων. χωρίς πολλαπλή χρήση Κατεστραμμένη κατανάλωση. χωρίς κόστος πλύσης? αποθηκευμένο υπό ειδικές συνθήκες, η περίοδος ασηπτικής ισχύος είναι 180 ημέρες.

Το τριανθεκτικό μη υφαντό SMMS είναι κατασκευασμένο από μη υφαντό ύφασμα spunbond + μη υφαντό ύφασμα με τήξη + μη υφαντό ύφασμα με τήξη + μη υφαντό ύφασμα με κλώση και ο ιστός ινών τεσσάρων στρώσεων είναι θερμής έλασης .Έχει όλα τα χαρακτηριστικά των συνηθισμένων μη υφασμένων υφασμάτων SMMS. αντι-αλκοόλ έως και βαθμού 10 (δηλαδή 100% αντι-αλκοόλ). αντιστατική ικανότητα 108-1012. κατά του λαδιού? αντι-πλάσμα? Χρησιμοποιείται κυρίως σε χειρουργικές ρόμπες, χειρουργική πετσέτα, χειρουργική τσάντα Πανιά, ιατρικά σεντόνια, ρούχα για πλύσιμο στο χέρι, ρόμπες απομόνωσης, παλτό εργαστηρίου, προηγμένη προστατευτική ενδυμασία και άλλα προστατευτικά προϊόντα μπορούν να κατασκευαστούν σε διαφορετικά χρώματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις των διαφορετικών πελατών.

Τα συνηθισμένα μονωτικά υφάσματα μιας χρήσης στην αγορά είναι κυρίως κατασκευασμένα από ίνες πολυπροπυλενίου PP ή SMS ή από συνηθισμένα μη υφασμένα υφάσματα (φιλμ PP+PE). Το κύριο υλικό του μικροπορώδους προστατευτικού ρουχισμού είναι το μη υφαντό ύφασμα (σύνθετο ύφασμα PTFE), το συμβατικό βάρος είναι 80-100 g/m2 και έχει τα χαρακτηριστικά αντοχής στη μικροβιακή διείσδυση και καλή διαπερατότητα αίματος.


Ειδική επεξεργασία χωρίς υφασμένο SMS

Πραγματοποιούνται διάφορες ειδικές επεξεργασίες σε μη υφασμένα υφάσματα για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των πελατών για διάφορες ειδικές ιδιότητες μη υφασμένων υφασμάτων. Το επεξεργασμένο μη υφαντό ύφασμα έχει λειτουργίες κατά του αλκοόλ, κατά του αίματος και του λαδιού και χρησιμοποιείται κυρίως σε ιατρικές χειρουργικές ρόμπες και χειρουργικές κουρτίνες. 

Αντιστατική θεραπεία:Τα αντιστατικά μη υφασμένα υφάσματα χρησιμοποιούνται κυρίως ως υλικά για προστατευτικό εξοπλισμό με ειδικές περιβαλλοντικές απαιτήσεις για στατικό ηλεκτρισμό. 

Επεξεργασία απορρόφησης νερού:Τα μη υφασμένα υφάσματα που απορροφούν το νερό χρησιμοποιούνται κυρίως στην παραγωγή ιατρικών αναλωσίμων, όπως χειρουργικές κουρτίνες, χειρουργικά επιθέματα κ.λπ. 

Θεραπεία επιβραδυντικής φλόγας:Τα μη υφασμένα υφάσματα επιβραδυντικά φλόγας χρησιμοποιούνται ευρέως σε προϊόντα επίπλων και προμήθειες αεροπορίας. 

Αντιβακτηριδιακή, αποσμητική και φωτοκαταλυτική θεραπεία:Αυτό το είδος μη υφαντού υφάσματος χρησιμοποιείται κυρίως στον τομέα των οικιακών προϊόντων. 

Θεραπεία κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας:Τα αντι-υπεριώδη και αντιγηραντικά μη υφασμένα υφάσματα χρησιμοποιούνται κυρίως σε υφάσματα γεωργικής κάλυψης, καλύμματα αυτοκινήτων και άλλα υφάσματα, όπου απαιτούνται αντηλιακά και αντιγηραντικά αποτελέσματα. 

Θεραπεία αρωμάτων:Τα αρωματικά μη υφασμένα υφάσματα χρησιμοποιούνται σε προϊόντα υγιεινής (μέντα, λεμόνι, λεβάντα κ.λπ.).


Τυποποιημένη σειρά SMS βιομηχανίας

Αυτό το πρότυπο καθορίζει τα κανονιστικά έγγραφα αναφοράς, τις τεχνικές απαιτήσεις, την ποιότητα εμφάνισης, τις μεθόδους δοκιμής, τις απαιτήσεις συσκευασίας και σήμανσης, μεταφορά και αποθήκευση σύνθετων μη υφασμένων υφασμάτων πολυπροπυλενίου spunbond/meltblown/spunbond (εφεξής SMS). Αυτό το πρότυπο ισχύει για προϊόντα SMS πολυπροπυλενίου 10g/m2—>80g/m2 με κύρια πρώτη ύλη το πολυπροπυλένιο.

1. Κανονιστικές αναφορές: GB/T 4744 Προσδιορισμός στεγανότητας κλωστοϋφαντουργικών υφασμάτων, Δοκιμή υδροστατικής πίεσης GB/T5453 Υφάσματα, Προσδιορισμός διαπερατότητας αέρα υφασμάτων FZ / T 64004 Thin Bonded Nonwovens FZ/T 60005 Προσδιορισμός αντοχής σε θραύση 25-25 >30-30 >35-35 >40-40 >50-50 >60-60>70-70 >80 

2. Ρυθμός απόκλισης μάζας ανά μονάδα επιφάνειας:% ≤±6%, ≤±4%, ανά μονάδα επιφάνειας Απόκλιση μονής τιμής% ≤±12%Κατακόρυφη αντοχή σε θραύσηN/5cm >18 >23 >28>35 >40 >50 >54 >67 >81 >90 >100 > 108Κατακόρυφη επιμήκυνση κατάγματος Κατακόρυφη επιμήκυνση κατάγματος% >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30>30 >30 Αντοχή εγκάρσιας θραύσης Οριζόντια αντοχή σε θραύσηN/5cm>9 >11 >14 >18 >22 >28 >32 >38 >45 >55 >60>65 Επιμήκυνση εγκάρσιας κατάγματος Επιμήκυνση οριζόντιας κατάγματος % >30>30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30Αντιστατική υδατοπίεσηmmH2O >80 >110 >130 >150 >200 >220 >250 >280 >300 >300 >300 > 300Διαπερατότητα αέραl/m2/s>1100 >900 >800 >700 >600 >400 >250 >200 >150>125 >125 >100 προϊόντα του διχτυού, οι δείκτες αντοχής στη θραύση και επιμήκυνσης υλοποιούνται σύμφωνα με τη σύμβαση ή τη συμφωνία μεταξύ του προμηθευτή και του αιτητή.

3. Ποιότητα εμφάνισης:

3.1 Η επιφάνεια του υφάσματος είναι ομοιόμορφη, επίπεδη, χωρίς εμφανείς τσακίσεις, σπασμένες άκρες και τρύπες, λεκέδες από λάδι και τα ρολά είναι προσεγμένα.

3.2 Το πλάτος καθορίζεται στη σύμβαση και τη συμφωνία. Η απόκλιση πλάτους καθορίζεται στον Πίνακα 2.

Πλάτος (mm)

Απόκλιση πλάτους (mm)

≤ 800

± 3

> 800

-2- + 5

3.3 Μόλυνση: Το προϊόν πρέπει να είναι στεγνό, καθαρό και απαλλαγμένο από μολύνσεις όπως λάδια, έντομα, σκόνη και μεταλλική σκόνη.

3.4 Σκληρό μπλοκ/δύσκαμπτο σύρμα: όχι περισσότερα από 10 τεμάχια ανά 1000 μέτρα, κάθε περιοχή όχι μεγαλύτερη από 4 cm2 και δεν επιτρέπεται το συνεχές σκληρό μπλοκ/δύσκαμπτο σύρμα.

3.5 Μικροπόροι: Αναφέρεται σε τρύπες μεγέθους καρφίτσας στην επιφάνεια του προϊόντος. Για προϊόντα υγιεινής και ιατρικής, δεν επιτρέπονται μικροπόροι.

3.6 Οσμή: Δεν επιτρέπεται καμία αφύσικη οσμή.

3.7 Τρύπες/Δάκρυα/ Κοψίματα : Δεν επιτρέπονται τρύπες/σκίσιμο/κοψίματα : Δεν επιτρέπεται η συνεχής νεκρή ρυτίδα.

3.8 Μη ενισχυμένη περιοχή: Δεν επιτρέπονται περισσότερα από 5 ελαττώματα συνδεδεμένων σημείων πίεσης.

3.9 Εμφάνιση του υφασμάτινου ρολού: Πρέπει να είναι καθαρό και τακτοποιημένο, χωρίς σάπια άκρα και ορατά ελαττώματα. 

3.10 Αρθρώσεις: Για πάνες/σεντόνια και γυναικείες σερβιέτες, ο αριθμός αρμών ανά ρολό δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1 ανά 1000 μέτρα.

4. Μέθοδος δοκιμής

4.1 Έλεγχος εμφάνισης Κάτω από επαρκές φως, χρησιμοποιήστε κανονική αισθητηριακή επιθεώρηση και μετρήστε με χάρακα ή χάλυβα με ακρίβεια 1 mm.

4.2. Έλεγχος φυσικών ιδιοτήτων

4.2.1 Ο προσδιορισμός της μάζας ανά μονάδα επιφάνειας πραγματοποιείται σύμφωνα με τον Κανονισμό FZ/T 60003-1991. 

4.2.2 Ο προσδιορισμός της αντοχής σε θραύση και της επιμήκυνσης καθορίζεται στο FZ/T 60005-1991.

4.2.3 Ο προσδιορισμός της αντιυδροστατικής πίεσης πρέπει να γίνεται σύμφωνα με το GB/T 4744-1997.

4.2.4 Προσδιορισμός διαπερατότητας αέρα Σύμφωνα με τις διατάξεις του GB/T 5453-1997, επιλέξτε την κεφαλή δοκιμής 20 cm2, ρυθμίστε τη διαφορά πίεσης 100 Pa και επιλέξτε τη μονάδα μέτρησης l/m2/s. 

4.2.5 Επιλέξτε τα ακόλουθα σύμφωνα με τη σύμβαση ή τη συμφωνία Μία από τις μεθόδους είναι η μέτρηση του πλάτους.

4.2.6 Μετρήστε το πλάτος του ρολού με μια χαλύβδινη μεζούρα στο πλάτος του ρολού, με ακρίβεια 1 mm,

4.2.7 Ξετυλίξτε για να χαλαρώσετε το ύφασμα, τουλάχιστον 5 μέτρα μακριά από την κεφαλή του ρολού, χρησιμοποιήστε τη μεζούρα για να μετρήσετε το πλάτος τουλάχιστον 5 θέσεις, με ακρίβεια 1 mm. Υπολογίστε τη μέση τιμή (δέσμευση ακέραιων bits) ως το πλάτος της επανατύλιξης.

5. Συσκευασία, σήμανση, μεταφορά και αποθήκευση

5.1 Συσκευασία Το υλικό συσκευασίας είναι κατασκευασμένο από πλαστική μεμβράνη ή φιλμ συρρίκνωσης.

5.2 Οι ετικέτες πρέπει να συμπληρώνονται καθαρά και τακτοποιημένα και το περιεχόμενο πρέπει να περιλαμβάνει: όνομα κατασκευαστή, όνομα προϊόντος, αριθμό προτύπου υλοποίησης, τυπικό αριθμό εγγραφής, αριθμό παρτίδας παραγωγής, προδιαγραφές προϊόντος (τετραγωνικό μέτρο βάρος, πλάτος, μήκος και χρώμα ρολού κ.λπ. ), θεωρία Βάρος ρολού, αριθμός ρολού, σήμα ποιότητας ποιότητας. Το χρώμα της ετικέτας μπορεί να καθοριστεί ανάλογα με τις ανάγκες.

5.3 Η μεταφορά πρέπει να προστατεύεται από φως, νερό, υγρασία, ρύπανση, ζημιά και εξώθηση και απαγορεύεται αυστηρά η πτώση του ρολού από ψηλό μέρος.

5.4 Αποθήκευση Πρέπει να τοποθετείται σε αεριζόμενη, στεγνή, σκοτεινή και καθαρή αποθήκη.

Σχετικές ειδήσεις

Προσαρμογή της οικολογικής τσάντας σας

Ρωτήστε την ερώτησή σας
Φύγε σε παρακαλώ
ΗΠΑ
μήνυμα
Αρχική
Προϊόντα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Επικοινωνία