Καλώς ήρθατε στην Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Κίνα
Αγγλικά
Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για λύσεις Eco Pack —— Wenzhou Bossxiao
Η διαφορά μεταξύ του μη υφαντού υφάσματος PP και του μη υφαντού υφάσματος PET

Το PP είναι πρώτη ύλη πολυπροπυλενίου, δηλαδή ίνα πολυπροπυλενίου, που ανήκει σε λεπτό μη υφαντό ύφασμα. Το PET είναι μια νέα πολυεστερική πρώτη ύλη, δηλαδή πολυεστερική ίνα, χωρίς πρόσθετα σε όλη την παραγωγική διαδικασία, είναι ένα πολύ καλό προϊόν προστασίας του περιβάλλοντος και ανήκει σε χοντρό μη υφαντό ύφασμα. 

2n

Σύγκριση μη υφαντού υφάσματος από πολυπροπυλένιο (PP) και μη υφασμένου υφάσματος από πολυεστέρα (PET): 

Οι πρώτες ύλες 1PP είναι φθηνές και οι πρώτες ύλες PET είναι ακριβές. Τα απόβλητα ΡΡ μπορούν να επιστραφούν στον κλίβανο για επαναχρησιμοποίηση και τα απόβλητα ΡΕΤ δεν μπορούν να επιστραφούν στον κλίβανο, επομένως το κόστος του ΡΡ είναι ελαφρώς χαμηλότερο.

2. Η αντίσταση σε υψηλή θερμοκρασία του PP είναι περίπου 200 μοίρες, ενώ του PET είναι περίπου 290 μοίρες. Το PET είναι πιο ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες από το PP.

3. Μη υφασμένη εκτύπωση, αποτέλεσμα μεταφοράς θερμότητας, το ίδιο πλάτος PP συρρικνώνεται περισσότερο, το PET συρρικνώνεται λιγότερο, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο, το PET είναι πιο οικονομικό και σπάταλο.

4. Η τάση, η τάση, η φέρουσα ικανότητα, το ίδιο βάρος γραμμαρίων, το PET είναι μεγαλύτερο από την εφελκυστική δύναμη PP, την τάση, τη φέρουσα ικανότητα. 65 γραμμάρια PET ισοδυναμούν με τη δύναμη έλξης, την τάση και τη φέρουσα ικανότητα 80 γραμμαρίων ΡΡ.

5. Από την άποψη της προστασίας του περιβάλλοντος, το PP είναι ντοπαρισμένο με απόβλητα PP και το PET είναι όλα νέα τσιπ πολυεστέρα. Το PET είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον και πιο υγιεινό από το PP.

Σχετικές ειδήσεις

Προσαρμογή της οικολογικής τσάντας σας

Ρωτήστε την ερώτησή σας
Φύγε σε παρακαλώ
ΗΠΑ
μήνυμα
Αρχική
Προϊόντα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Επικοινωνία