Καλώς ήρθατε στην Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Κίνα
Αγγλικά
Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για λύσεις Eco Pack —— Wenzhou Bossxiao
Η διαφορά μεταξύ των μη υφασμένων σακουλών υπερήχων και των συνηθισμένων μη υφασμένων σακουλών

Η μη υφασμένη τσάντα υπερήχων είναι μια φιλική προς το περιβάλλον μη υφασμένη τσάντα που συγκολλάται από μηχανή συγκόλλησης μη υφασμένων υφασμάτων υπερήχων. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν έχει κλωστές στο σώμα του, κάτι που ευνοείται από χιλιάδες καταναλωτές. Ανεξάρτητα από το είδος του στυλ που έχετε, λοιπόν, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των μη υφασμένων σακουλών υπερήχων και των συνηθισμένων μη υφασμένων σακουλών και ποια είναι καλύτερη;

1. Η διαδικασία των υπερήχων είναι πολύ πιο λεπτή από τη ραφή. Δεδομένου ότι οι ακμές και οι γωνιακές γραμμές δημιουργούνται αυτόματα από το μηχάνημα σύμφωνα με το καλούπι, οι προδιαγραφές είναι σχετικά ομοιόμορφες και δεν θα υπάρχουν σπασμένες ενώσεις και στραβές ραφές.

2. Ο βαθμός μηχανοποίησης των μη υφασμένων σακουλών υπερήχων είναι υψηλότερος από αυτόν του ραψίματος, το ποσοστό σφάλματος είναι χαμηλότερο από αυτό του ραψίματος και το κόστος διαχείρισης και το κρυφό κόστος των εργαζομένων είναι χαμηλότερα.

3. Όταν η μαζική παραγωγή, η ποσότητα φτάνει πάνω από 50,000, το κόστος παραγωγής είναι πολύ χαμηλότερο από το κόστος της ραφής και η ταχύτητα παραγωγής είναι υψηλότερη από την ταχύτητα της ραφής.

4. Οι μη υφασμένες τσάντες που παράγονται με τεχνολογία υπερήχων, οι τσάντες και οι πλαϊνές γραμμές τσαντών μπορούν να συμπιεστούν με σχέδια από καλούπια. Τα σχέδια είναι πλούσια σε ποικιλίες και τα προϊόντα είναι κορυφαία και όμορφα. 

5. The printing adopts automatic screen printing or flexo printing, non-woven roll-to-roll printing, and the printing error is less than 3 mm, which is very different from manual screen printing. The multi-color registration is accurate, avoiding the deviation of manual printing position. Large shift, uneven inking and many other defects. Sixth, the ultrasonic welding handle, that is, the handle and the belt. Compared with seam, it is hot and uniform, beautiful, and weighs heavy. For the same fabric, our Trodat bag-making test results show that the weight is significantly higher than sewing back-and-forth stitches, cross-cuts, etc.


Τι είναι μια μη υφασμένη τσάντα υπερήχων;

Μη υφασμένες τσάντες υπερήχων, πιστεύω ότι όλοι τις έχουν δει συχνά. Κοιτάζοντας ολόκληρο το σώμα της τσάντας, δεν μπορείτε να βρείτε ούτε ένα νήμα, και ολόκληρο το σώμα της τσάντας καλύπτεται με ίχνη καταπίεσης από το μηχάνημα και τα στυλ είναι διαφορετικά. Είναι κατασκευασμένο από μη υφαντά υφάσματα υπερήχων. Μη υφασμένες σακούλες υπερήχων συγκολλημένες με υφασμάτινη μηχανή συγκόλλησης.


Η αρχή λειτουργίας της μηχανής συγκόλλησης μη υφασμένων υφασμάτων υπερήχωνείναι η χρήση ταλάντωσης υψηλής συχνότητας για τη μετάδοση του ηχητικού κύματος στην επιφάνεια συγκόλλησης του τεμαχίου από την κεφαλή συγκόλλησης και η άμεση τρίψιμο των μορίων του τεμαχίου εργασίας για να φτάσουν στο σημείο τήξης του πλαστικού, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η ταχεία διάλυση του στερεό υλικό και ολοκληρώστε τη συγκόλληση. Η αντοχή της άρθρωσης είναι κοντά σε αυτή ενός ολόκληρου κομματιού συνεχούς υλικού. Εφόσον η επιφάνεια άρθρωσης του προϊόντος είναι σχεδιασμένη να ταιριάζει, δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με την πλήρη σφράγιση. 

Σε σύγκριση με την παραδοσιακή ραφή σύρματος τύπου βελόνας, έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

1Χρησιμοποιώντας συγκόλληση με υπερήχους, δεν χρειάζονται βελόνες και κλωστές, και το πρόβλημα των συχνών αλλαγών βελόνας και νήματος, δεν υπάρχουν σπασμένοι σύνδεσμοι ή ακόμη και σπασμένες βελόνες παραδοσιακής ραφής με νήματα και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για υφάσματα. Κάντε μια τακτοποιημένη μερική κοπή και σφραγίστε. Η ραφή παίζει ρόλο και στη διακόσμηση. Έχει ισχυρή πρόσφυση, μπορεί να επιτύχει αδιάβροχο αποτέλεσμα, καθαρό ανάγλυφο και η επιφάνεια έχει τρισδιάστατο ανάγλυφο αποτέλεσμα. Η ταχύτητα εργασίας είναι γρήγορη, το αποτέλεσμα του προϊόντος είναι καλύτερο και η ποιότητα είναι εγγυημένη.

2. Χρησιμοποιώντας υπερήχους και ειδική επεξεργασία τροχών από χάλυβα, η σφραγισμένη άκρη δεν θα σπάσει, δεν θα βλάψει την άκρη του υφάσματος και δεν υπάρχει φαινόμενο γρέζιου ή κατσαρώματος.

3. Δεν απαιτείται προθέρμανση κατά την κατασκευή και μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς.

4. Είναι εύκολο να λειτουργήσει, και δεν διαφέρει πολύ από την παραδοσιακή μέθοδο λειτουργίας ραπτομηχανής. Οι απλοί εργάτες ραπτικής μπορούν να το χειριστούν.

5. Χαμηλό κόστος, 5 έως 6 φορές πιο γρήγορα από τα παραδοσιακά μηχανήματα και υψηλή απόδοση.

Σχετικές ειδήσεις

Προσαρμογή της οικολογικής τσάντας σας

Ρωτήστε την ερώτησή σας
Φύγε σε παρακαλώ
ΗΠΑ
μήνυμα
Αρχική
Προϊόντα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Επικοινωνία