Καλώς ήρθατε στην Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Κίνα
Αγγλικά
Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για λύσεις Eco Pack —— Wenzhou Bossxiao
Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των πάνινων τσαντών και των μη υφασμένων τσαντών

Πρώτον, η διαφορά υλικού

Το υλικό της μη υφασμένης τσάντας είναι μη υφασμένο ύφασμα, γνωστό και ως μη υφασμένο ύφασμα. Αποτελείται από κατευθυντικές ή τυχαίες ίνες. Είναι μια νέα γενιά υλικών φιλικών προς το περιβάλλον. Συναρπαστικό, πολύχρωμο, φθηνό, ανακυκλώσιμο και ούτω καθεξής. Για παράδειγμα, τα σφαιρίδια πολυπροπυλενίου (pp υλικό) χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες και παράγονται με μια συνεχή μέθοδο ενός σταδίου τήξης σε υψηλές θερμοκρασίες, περιδίνησης, τοποθέτησης και θερμής συμπίεσης και περιέλιξης. Ονομάζεται ύφασμα λόγω της εμφάνισής του και ορισμένων ιδιοτήτων του.

Το υλικό της πάνινης τσάντας είναι καμβάς, που είναι πιο χοντρό βαμβακερό ή λινό ύφασμα. Ονομάστηκε για την αρχική του χρήση για πανιά. Γενικά, χρησιμοποιείται απλή ύφανση, χρησιμοποιείται μικρή ποσότητα ύφανσης από twill, και πολύκλωνες κλωστές χρησιμοποιούνται για νήματα στημονιού και υφαδιού. Ο καμβάς χωρίζεται συνήθως σε δύο κατηγορίες: τον χοντρό καμβά και τον λεπτό καμβά. Ο χοντρός καμβάς, γνωστός και ως μουσαμάς, έχει καλή αδιάβροχη απόδοση και χρησιμοποιείται για την κάλυψη μεταφορών αυτοκινήτων και ανοιχτών αποθηκών, καθώς και σκηνών στη φύση. Ο λεπτός καμβάς χρησιμοποιείται για την κατασκευή ενδυμάτων προστασίας εργασίας και των προμηθειών του. Μετά τη βαφή ή την εκτύπωση, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως υλικό παπουτσιών, ύφασμα αποσκευών, τσάντα, σακίδιο, τραπεζομάντιλο, τραπεζομάντιλο και ούτω καθεξής. Επιπλέον, υπάρχουν καμβάς από καουτσούκ, καμβάς θωράκισης για πυροπροστασία και ακτινοβολία και καμβάς για μηχανές χαρτιού.

9-1

Δεύτερον, η διαφορά στη διάρκεια ζωής

Το υλικό της μη υφασμένης τσάντας είναι πολυπροπυλένιο, το οποίο μπορεί να πλυθεί επανειλημμένα και η διάρκεια ζωής είναι σχετικά μικρότερη από αυτή της πάνινης σακούλας. Το πάνινο υλικό της πάνινης τσάντας είναι βαμβακερό ή λινό, το οποίο μπορεί να πλυθεί επανειλημμένα και έχει σχετικά μεγάλη διάρκεια ζωής.


Διαφορά τιμής

Η μέση τιμή των μη υφασμένων τσαντών είναι περίπου 1 γιουάν. η τιμή των πάνινων τσαντών είναι πιο ακριβή, με μέση τιμή άνω των 5 γιουάν ανά τσάντα.

9-2

Επομένως, λόγω των παραπάνω διαφορών, οι μη υφασμένες τσάντες είναι σχετικά φθηνότερες και οι πάνινες τσάντες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να χρησιμοποιηθούν, αλλά το διαφημιστικό αποτέλεσμα που παράγεται από την επιλογή πάνινων ή μη υφασμένων τσαντών είναι το ίδιο, η διαφορά Δεν είναι τίποτα περισσότερο από το χρονικό διάστημα, επομένως το υλικό που θα επιλέξετε για να προσαρμόσετε τη διαφημιστική τσάντα εξαρτάται από την οικονομική ισχύ της εταιρείας σας και το διαφημιστικό αποτέλεσμα που θέλετε να δημιουργήσετε.

Σχετικές ειδήσεις

Προσαρμογή της οικολογικής τσάντας σας

Ρωτήστε την ερώτησή σας
Φύγε σε παρακαλώ
ΗΠΑ
μήνυμα
Αρχική
Προϊόντα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Επικοινωνία